Connect with us

Actualitate

PNL își lansează candidații la parlamentare! Cine sunt aleșii liberalilor pentru Argeș

Published

on

PNL începe oficial bătălia pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție nr.3 Argeș, a avut loc depunerea listelor de candidaturi a celor care vor concura la scrutinul din iarnă din partea PNL pentru un loc eligibil în legislatura 2020-2024.

Vicepreședintele PNL, Daniel Constantin candidează pentru un fotoliu de parlamentar la Argeș, fiind numărul doi pe lista PNL.   Alături de el pe locuri eligibile pe listele PNL la parlamentare se regăsesc și alte nume cunoscute ale regiunii precum Adrian Miuțescu, președintele filialei PNL Argeș, dar și Dănuț Bica, actual deputat care țintește un nou mandat în viitorul Legislativ.

La eveniment a luat parte și președintele PNL , Ludovic Orban care a ținut să fie încă o dată alături de argeșeni, premierul efectuând, miercuri, înainte de depunerea listelor cu candidații PNL Argeș pentru alegerile parlamentare și o vizită de lucru la uzina Dacia, din Mioveni. În discursul său susținut după depunerea candidaturilor, Ludovic Orban a ținut să puncteze încă o dată investițiile esențiale pentru care electoratul argeșean ar trebui să voteze echipa liberală.

Pentru noi, bătălia de la parlamentare reprezintă bătălia decisivă. Guvernul pe care îl conduc a alocat o atenție deosebită județului Argeș, proiectelor județului: autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, centura de vest a Piteștiului. Aceia care vor ca aceste investiții să se realizeze vor merge pe mâna noastră.

Lista de candidaţi de la PNL Argeş pentru alegerile parlamentare este o listă foarte bună, competitivă, cu oameni cunoscuţi precum Adrian Miuţescu, preşedintele filialei, domnul Dănuţ Bica, cu experienţă parlamentară şi politică importantă, Daniel Constantin-vicepreşedintele PNL. Trebuie să câştigăm alegerile şi în judeţul Argeş!”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Copyright © 2019 AT Video Creations