Connect with us

Actualitate

PNL folosește bugetul țării ca pe propriul buzunar!

Published

on

Guvernul PNL este pus sub lupă cu privire la destinația și cuantumul sumelor privind rectificarea bugetară.

Rectificarea bugetară a fost făcut în bătaie de joc și folosită ca instrument de șantaj electoral la nivelul județului Tulcea și nu doar.

La nivelul județului sus menționat, discrepanțele alocării fondurilor din rectificare sunt evidente și sunt dovedite de cifre. Consiliul Județean Tulcea nu a primit niciun ban. Municipiul Tulcea a primit de la Guvern de 4 ori mai puțini bani decât Primăriile Babadag (primar PNL) și Măcin (primar PNL), în condițiile în care Babadag are de 9 ori mai puțini locuitori decât Municipiul, iar Măcin, de 18 ori mai puțini.

De asemenea, reședința de județ a primit de două ori mai puțini bani decât comune precum Grindu (PNL), Ciucurova (PNL) sau Casimcea (PNL).

Un alt exemplu relevant, Luncavița a primit de ori mai mult decât Jurilovca, în condițiile în care cele două localități au același număr de locuitori.

Cele 19 primării PNL din județ au primit 15 milioane de lei, aproape dublu față de cele 30 de primării PSD, care au primit împreună doar 8 milioane de lei.’ potrivit unui comunicat de presă.

Copyright © 2019 AT Video Creations