Connect with us

Actualitate

PNL a anunțat lista finală pentru bătălia alegerilor parlamentare din 6 decembrie

Published

on

Partidul Național Liberal a anunțat lista finală a candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, pentru cele 41 de județe, plus Municipiul București.

De pe lista PNL pentru alegerile parlamentare nu lipesc premierul Ludovic Orban, numărul 1 pe listă pentru Camera Deputaților, pe București, și ministrul de Finanțe Florin Cîțu, numărul 1 pentru Senat, pe București. Totodată, ministrul Muncii Violeta Alexandru ocupă locul 2 la Camera Deputaților, pe București, iar Sorin Cîmpeanu, reales pe 18 septembrie, prin vot secret, în fruntea Consiliului Național al Rectorilor, este pe locul 2 la Senat, pe București.

De asemenea, Ministrul de Interne Marcel Vela a fost trecut numărul 1 pe lista pentru Senat, la Caraș Severin, iar Ionel Dancă, şeful cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a fost trecut pe locul 2 al listei, la Camera Deputaților, în Vrancea.

Practic, toți miniștrii Guvernului Orban vor candida pe listele Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare, cu două excepții: ministrul fondurilor europene, Marcel Boloş, şi ministrul de externe, Bogdan Aurescu.

Copyright © 2019 AT Video Creations