Connect with us

Actualitate

Piedone, despre farisei

Published

on

294 Cristian Popescu Piedone, rptv.ro

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a postat un text pe o reţea de socializare în care transmite o serie de mesaje cu tâlc. Acestea sunt adresate celor pe care îi consideră prefăcuţi sau duplicitari.

,,Am suferit, am plâns, dar n-am pătimit!
De la Hristos, Împăratul lumii, încoace, niciun muritor n-a pătimit și nu vă patimi în veci! A pătimit EL pentru cei care au fost, pentru cei care suntem și pentru cei care vor veni aici, pe tărâm.
Mă adresez ție, cel care mi-ai stat la masă, ai băut din vinul meu și ai mâncat din bucatele mele! Știi… poți arunca în mine cu piatra cea mare, așa cum faci mereu de cinci ani încoace! Mă va durea iar și… iar voi suferi. Dar nu voi plânge și nu voi pătimi!
Mă adresez ție, cel care mă înjuri mereu, fără să mă cunoști! Înjură-mă iar și iar, dacă-ți sunt terapie, dar omite-mi, rogu-te, mama, copiii și nepoții din toate propozițiile și frazele tale vulgare!
Mă adresez ție, cel care m-ai scuipat și mi-ai dat sare când mi-a fost sete! Să fii sănătos, dragule! Să-ți fie bine și niciodată să nu suferi de sete!
Mă adresez și ție, duplicitarule! Observ că nu mai ai doar o cămașă, așa cum te-am cunoscut, cândva! Ai dulapuri întregi de haine scumpe! Bravo! Te întreb, însă: Ești fericit?
Să nu uitați, fariseilor, ca-n VAMA CEREASCĂ nu contează nici materialul hainei, nici grosul pungii, nici minciuna, nici zeciuiala, nici bârfa! Acolo… doar sufletul îți este pașaport!!!
Și încă ceva: Vă mulțumesc, fariseilor! Dacă nu apăreați în viața mea, nu aflam niciodată că-n lumea aceasta largă sunt oameni străini care mă respectă și mă iubesc necondiționat!
Și dacă va fi să se stingă lumina peste mine, așa cum așteptați hulpavi, fariseilor, voi continua să-i port în suflet pe toți cei care m-au ridicat, m-au scuturat și mi-au arătat adevăratul drum al vieții!” a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Copyright © 2019 AT Video Creations