Connect with us

Actualitate

Paul Stănescu lovește ziariste

Published

on

Puternicul baron PSD de Olt, Paul Stănescu, de profesie tractorist, a avut o ieşire nervoasă, miercuri, la adresa reporterului Libertatea, Valentina Postelnicu. Nemulţumit că jurnalista îl întreabă despre faptul că un nepot al său muşamalizează presupuse ilegalităţi la ferma de porci din Olt a tatălui lui, Stănescu i-a dat acesteia peste telefonul cu care filma.

Un nepot al secretarului general al PSD, Paul Stănescu, este acuzat că mușamalizează nereguli de la o fermă de porci din judeţul Olt. Ferma aparține unei rude apropiate baronului PSD. Reporterul Libertatea a încercat să obţină o reacţie a lui Stănescu însă acesta a avut o ieşire nervoasă.

Redăm dialogul dintre reporter și Stănescu

Reporter: Îl cunoaşteţi pe şeful DSV Olt?

Paul Stănescu: Da, sigur, cum să nu-l ştiu, îi ştiu pe toţi.

Reporter: Ştiţi că e nepotul dumneavoastră.

Paul Stănescu: Da, da.

Reporter: Voiam să vă întreb dacă ştiţi că tatăl şefului DSV Olt, verişorul dumneavoastră, are o fermă de porci…

Paul Stănescu: Asta nu ştiu.

Reporter: Şi aruncă aceste…

Paul Stănescu: Până mă întrebi tu, stai să…

Reporter: Staţi să vă întreb…

Paul Stănescu: Neamul meu, suntem cam în jur de o mie. Nu i-am cunoscut pe toţi. Vreo 400 am cunoscut din ei, până la o mie mai e mult. Deci am un neam mare, aşa că …

Reporter: Vi se pare normal că verişorul dumneavoastră aruncă dejecţiile de la ferma de porci în câmp?

Paul Stănescu: Domnişoară, nu ştiu aşa ceva!

Reporter: Iar nepotul dumneavoastră îi dă autorizaţie…

Paul Stănescu: Nu ştiu aşa ceva. Pe cuvântul meu de onoare că nu ştiu.

Reporter: Vă consideraţi baron local?

Paul Stănescu: Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!!! Ce mai…, ce mai vrei? Hai, mă, lasă-mă-n pace! (loveşte cu mâna telefonul)

Ulterior, într-o intervenţie telefonică la Libertatea, Stănescu a încercat să se scuze, susţinând că era nervos şi sugerând că jurnalista n-a procedat „civilizat”.

„Eram foarte nervos, mergeam la o întânire, mi se părea civilizat că domnişoara putea să mă întrebe după întâlnire. Nu cred că este civilizat nici pentru jurnalişti nici pentru oamenii politici, putea să-mi ceară domnişoara permisiunea vă mai spun o dată dacă nu aţi înţeles, am foarte multe rude nu le ştiu pe toate, pe vărul meu Bolborea (şeful DSV Olt n.r.) îl ştiu din 2010, de când nu era PSD-ul la putere. Nu sunt prietenii mei cei care nu respectă legea indiferent dacă este rudă cu mine. Dumneavoastră mergeţi într-o direcţie care mă deranjează enorm, sunt om politic, organele statului să-şi facă datoria”, a declarat Stănescu pentru Libertatea.

Reacţia Valentinei Postelnicu:

„Nimic nu mă mai surprinde în politică. Mai ales la PSD. După derapajele fostului lider Liviu Dragnea, aceşti oameni nu au învăţat nimic. Domnule Stănescu, apelativul „domnişoară” îl folosea şi fostul dumneavoastră şef. După atâţia ani în politică, speram că ştiţi cel puţin acest lucru elementar: Niciodată nu pui mâna pe reportofonul sau telefonul jurnalistului.” a comentat Valentina Postelnicu interacţiunea cu Paul Stănescu.

„Scuzele” domnului Paul Stănescu. Eu nu i le primesc.” a adăugat ulterior jurnalista, dând share la materialul în care Stănescu cere scuze şi spune că a fost nervos.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations