Filiala Municipală PER Deva are un nou preşedinte. Mediul de afaceri hunedorean îi este alături.

Filiala Municipală PER Deva are un nou preşedinte. Mediul de afaceri hunedorean îi este alături.

de Ruxandra R
0 comment

Tocmai ce a început la Deva conferinţa de presă PER. Dănuţ Pop este alături de noul Preşedinte al Organizaţiei Municipale, Mircia Muntean. La eveniment participă şi oamenii de afaceri hunedoreni.

Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop a vorbit colegilor din teritoriu despre importanţa pe care o are Valea Jiului în actualul context energetic: 

“ Ne dorim să găsim soluţii pentru a-i aduce pe cei din diaspora înapoi, trebuie să dăm drumul la termocentrale. În plus trebuie să găsim orice soluţii ca mediul de afaceri să prospere. Ne interesează în mod deosebit Valea Jiului  pentru a avea acces la cât mai multe resurse naturale. Noi suntem producători de energie şi de gaze naturale. Exploatarea resurselor româneşti ar trebui făcută în interesul cetăţeanului român, iar pentru asta companiile care exploatează și distribuie ar trebuie să fie româneşti” susţine Dănuţ Pop.

Şi Mohammad Murad, Preşedintele Executiv PER a încurajat antreprenorii locali şi i-a inspirit prin propriul exemplu. 

Preşedintele PER Deva, Mircia Muntean este foarte iubit de hunedoreni, câştigând pană acum primăria din Deva în două mandate anterioare. Tocmai de aceea sloganul filialei PER Deva este: “PER îţi aduce primarul înapoi.” 

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV