Părinții unei tinere l-ar fi împins pe iubitul acesteia pe fereastră după ce l-au prins în dormitorul fiicei

  Părinții unei tinere de 25 de ani din Germania sunt acuzați de tentativă de omor după ce l-ar fi împins de la fereastră pe iubitul acesteia pentru că l-au prins întreținând relații sexuale cu fiica lor.

  Ahmed Anders, un bărbat de 29 de ani cu origini afgane, a căzut de la o înălțime de 11 metri. A suferit multiple fracturi și a stat două luni în spital, timp în care a suferit cinci operații.

  Ahmed a cunoscut-o pe fiica de 25 de ani a celor doi, Alwina, în urmă cu doi ani. Ei și-au ținut relația ascunsă de părinții fetei timp de un an. „Părinții ei nu doreau un musulman, ci un creștin armean”, a explicat bărbatul în timpul procesului.

  Fata, care încă locuiește în casa părinților ei, l-a chemat pe iubit pentru că rămăsese singură acasa. Cei doi însă s-au întors mai devreme decât se așteptau cei doi tineri, și i-au prins în dormitor aproape dezbrăcați.

  „Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna unul gol special pentru asta. Dar acum ambele dulapuri erau pline. M-am ieșit pe pervazul ferestrei și am tras draperiile”, a povestit Ahmed.

  Acesta stătea pe un pervaz îngust și se ținea fereastră. Dar mama Alwinei a tras draperiile și l-a găsit. „A încercat să îmi desprindă degetele, în timp ce tatăl Alwinei mă lovea”, a spus tânărul.

  Părinții fetei sunt judecați pentru tentativă de omor și urmează să își afle pedeapsa.

  Articole Similare

  NOI REGULI pentru intrarea în Germania

  Germania a introdus noi reguli pentru persoanele care intră...

  GERMANIA – 27.01.2022 – Condiții de intrare și tranzit

  GermaniaGERMANIA INFORMAȚII MAERESTRICȚII ȘI OBLIGAȚII LA INTRAREA PE TERITORIUL...
  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI