Connect with us

Actualitate

Panică pe Aeroportul Otopeni! Sute de pasageri au fost mutaţi, din cauza unei degajări de fum

Published

on

Pompierii Aeroportului Henri Coandă au intervenit duminică seara, în urma alarmei primite prin centrala de incendiu, la ora 19:30, într-o cameră tehnică din zona de îmbarcare (Finger), unde s-a produs o degajare de fum la un tablou electric, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

” Începutul de incendiu a fost imediat stins. În zona apropiată camerei tehnice afectate nu se aflau pasageri dar, din motive de siguranţă, o parte din pasagerii aflaţi în terminal au fost conduşi într-o altă zonă, până la evacuarea completă a fumului”, subliniază reprezentanţii companiei.

Site-ul Libertatea a transmis că  traficul aerian a fost perturbat din pricina fumului, în ciuda faptului că reprezentanții Aeroportului au anunțat că nu s-au înregistrat probleme în aeroport.

„Așa arată traficul nepeturbat la Otopeni, în viziunea autorităților. Sute de oameni se înghesuie în tunel la filtrul DSP după ce, din cauza degajării de fum, fuseseră ținuți în avioane”, a scris Libertatea, ilustrând cu imagini îmbulzeala din Aeroport.

Foto: captură Libertatea

Copyright © 2019 AT Video Creations