Connect with us

Actualitate

Pandemia l-a dus pe Dragnea la cantina pușcăriei

Published

on

Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului. ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord…a ajuns muritor de rând”, spun surse din penitenciar.

Potrivit wowbiz.ro, Liviu Dragnea duce acum viața unui pușcăriaș normal, după ce nimeni nu mai are voie să vină să îi aducă mâncare sau schimburi din cauza coronavirusului. De aproape zece luni, Liviu Dragnea este ”cazat” la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție. De atunci, fostul lider PSD este privat de libertate, dar s-a obișnuit cu statutul de deținut și, conform informațiilor primite de la fața locului, politicianul s-a adaptat perfect la regimul de detenție, mai mult decât atât, are și un comportament exemplar în spatele gratiilor.

Dragnea ar trebui să se libereze pe la mijlocul verii, dar înainte de alegerile locale și parlamentare.

Liviu Dragnea se află de aproape 10 luni la Penitenciarul Rahova.

„Liviu Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au dezvăluit persoane de la penitenciar citate de wowbiz.ro.

Fostul lider PSD nu consuma mai deloc din hrana de la închisoare, întrucât primea pachete cu alimente și specialități de acasă, de la iubita și fiul său, care veneau să îl viziteze la pușcărie cu pungile pline. Situația s-a schimbat radical după ce pandemia de coronavirus a închis porțile Penitenciarului Rahova. Astfel, de două luni, Liviu Dragnea mânăncă doar meniul de la pușcărie!

„Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum din lord a ajuns muritor de rând. Însă înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au comentat surse din preajma fostului lider PSD.

Copyright © 2019 AT Video Creations