Connect with us

Actualitate

(P) Toate informaţiile despre serviciile de salubritate din Sectorul 5, uşor de accesat cu ajutorul unei noi platforme online

Published

on

237 Salubrizare Sector 5 rptv.ro 10

Locuitorii Sectorului 5 al Capitalei au acces facil la toate informaţiile legate de serviciile publice de salubritate. Pe platforma salubrizare5.ro, ei pot afla care sunt paşii pentru încheierea de contracte online, pot încărca documentele solicitate şi pot afla alte informaţii utilize cu privire la toate tipurile de servicii oferite de SC Salubrizare Sector 5 SA.

„Vă asiguram că societatea noastă este singura care își desfășoară activitatea într-un cadru legal în aria administrativă a Sectorului 5, că deținem cea mai nouă și mai modernă flotă de utilaje din Romania și sperăm că și cu ajutorul dumneavoastră să avem un sector mai frumos și mai curat.”, transmit reprezentanţii SC Salubrizare Sector 5 SA.

Pentru persoanele fizice şi asociaţiile de proprietari, tariful pentru colectarea și transportul deșeurilor reziduale de la populație este de 8,94 lei de persoană lunar, la care se adaugă TVA. În cazul amestecurilor de deșeuri de la construcții și demolări, costul este de 190,31 lei / metru cub, iar pentru cele voluminoase şi biodegradabile neasimilabile celor menajere, este de 81,11 lei / metru cub, ambele tarife fiind fără TVA.

Colectarea și transportul deșeurilor municipale și celor similare provenind din activități comerciale din industrie și instituții, exceptând deșeurile de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori, costă 101,88 lei / metru cub, pentru agenţii economici şi instituţiile publice. Tariful pentru colectarea şi transportul deșeurilor reciclabile precolectate separat este de 68,23 lei / metru cub, pentru cele care provin din demolări, 190,31 lei / metru cub, iar pentru cele voluminoase şi biodegradabile neasimilate celor menajere, este de 81,11 lei / metru cub. La aceste preţuri se adaugă TVA.

Locuitorii Sectorului 5 care vor să apeleze la serviciile SC Salubrizare Sector 5 SA în varianta clasică, pot merge la unul dintre punctele de lucru ale societăţii: str. Progresului 151-171 (Liberty Mall) – parter (casierie şi contracte), str. Progresului x Calea Rahovei Vis a vis de Liberty Center (contracte), Șoseaua Alexandriei 152 (Cora Alexandriei) (contracte), Aleea Livezilor 27-25 (contracte).

Pentru orice alte informaţii şi detalii, locuitorii Sectorului 5 pot contacta SC Salubrizare Sector 5 SA la nr. 031-9450 şi prin e-mail la adresa contact@salubrizare5.ro.

Foto: salubrizare5.ro

Copyright © 2019 AT Video Creations