Connect with us

Actualitate

(P) Cum se întocmeşte dosarul pentru serviciile de salubritate din Sectorul 5 şi ce documente trebuie să conţină

Published

on

237-Salubrizare-Sector-5-rptv.ro-8

În Sectorul 5 al Capitalei, întocmirea dosarului pentru servicii de salubritate, oferite de SC Salubrizare Sector 5 SA, se poate realiza fără bătăi de cap, online sau la unul dintre punctele de lucru ale societăţii. Dosarul trebuie să conţină un număr redus de documente, care pot fi descărcate de pe site-ul companiei, şi de acte, care se pot încărca online.

Contractul de prestări servicii de salubritate pentru persoane fizice

Documentele necesare:
– act de identitate (copie)
– act de proprietate sau alt document care atestă dreptul de folosință asupra spațiului (contract vânzare–cumpărare, factura de utilități)
– declarație pe propria propria răspundere privind numărul de persoane (se poate descărca, se completează/semnează, se scanează şi se încarcă fişierul pe site)
La acestea se adaugă numărul de telefon al beneficiarului.

Contractul-cadru şi declaraţia pe proprie răspundere privind numărul de persoane din gospodărie pentru care se vor achita tarifele de salubritate pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei. În aceeaşi pagină, pe care o găsiţi aici, puteţi încărca documentele completate şi semnate, precum şi actele solicitate.

Contractul de prestări servicii de salubritate pentru persoane juridice – agenţi economici

Documentele necesare:
– certificat de înregistrare ONRC
– certificat constatator cu punct de lucru
– atribut fiscal (dacă este cazul)

La fel ca în cazul persoanelor fizice, solicitanţii pot descărca de pe site contractul-cadru şi tot aici pot încărca documentele şi actele solicitate.

Contractul de prestări servicii de salubritate pentru asociaţii de proprietari

Documentele necesare:
– cod de identificare fiscală
– proces verbal de numire a preşedintelui
– ultima listă de întreţinere
– împuternicire din partea asociației pentru persoana desemnată să semneze contractul (dacă se dorește semnarea fizică a contractului)
– cont IBAN, date de contact: telefon, adresă de e-mail

Contractul-cadru poate fi descărcat de pe site-ul salubrizare5.ro, pentru ca apoi să poată fi încărcat în aceeaşi pagină, împreună cu restul actelor şi documentelor solicitate.

SA Salubrizare Sector 5 SA a fost înființată că serviciu public de interes local, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local Sector 5, în vederea prestării serviciului public de salubrizare în Sectorul 5 al Municipiului București.

Foto: Salubrizare5.ro

Copyright © 2019 AT Video Creations