Connect with us

Actualitate

Orașul ce nu a fost atins de virus!

Published

on

Pe măsură ce majoritatea statelor lumii se confruntă cu al doilea val al pandemiei de COVID-19, există un loc unde virusul încă nu a ajuns. Totul se datorează măsurilor stricte care au fost luate.

Cazurile de COVID-19 sunt în creștere în multe părți ale Canadei, dar o regiune, Nunavut, este unul dintre puținele locuri care poate spune că este lipsit de coronavirus. În martie, pe măsură ce granițele din întreaga lume se închideau din cauza coronavirusului, oficialii din Nunavut au decis că și ei nu își asumă riscuri. Aceștia au luat unele dintre cele mai stricte reglementări de călătorie din Canada, interzicând intrarea aproape tuturor nerezidenților.

Astfel, locuitorii care se întorc acasă din zona sudică, trebuie mai întâi să petreacă două săptămâni, pe cheltuiala guvernului Nunavut, în „centre de izolare”, hoteluri din orașele Winnipeg, Yellowknife, Ottawa sau Edmonton. Paznicii sunt staționați în toate hotelurile, iar asistentele medicale verifică starea de sănătate a celor care se izolează. Până în prezent, puțin peste 7.000 de oameni din Nunavut au petrecut timp în aceste hub-uri, ca o escală la întoarcerea lor acasă.

Copyright © 2019 AT Video Creations