Opt cadre medicale, judecate pentru moartea lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit

  Opt cadre medicale vor fi judecate pentru presupusă neglijență criminală în cazul morții legendei fotbalului argentinian Diego Maradona, potrivit unei hotărâri judecătorești făcute publice miercuri, informează radiodos.com.ar, citat de stiripesurse.ro

  Tribunalul San Isidro din San Isidro a judecat cazul morții lui Diego Armando Maradona, cei opt medici implicați fiind acuzați de “omucidere cu eventuală intenție”.

  Nu a fost stabilită o dată pentru procesul celor opt în legătură cu moartea lui Maradona, survenită în 2020, potrivit procurorilor din cauza unor “omisiuni” ale personalului medical care l-a abandonat “în voia sorții” în timpul spitalizării la domiciliu.

  Opt profesioniști din domeniul sănătății vor fi judecați în Argentina pentru omor prin imprudență cu circumstanțe agravante, la finalul anchetei privind moartea în 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord, a legendei fotbalului Diego Maradona, a anunțat miercuri un judecător.

  Printre care medicale judecate se află un medic neurochirurg, un psihiatru, o asistentă medicală și mai multe infirmiere. Parchetul solicitase în aprilie acest deznodământ, subliniind deficiențe și neglijențe în îngrijirea fostului star, care se recupera la domiciliu.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI