Connect with us

Actualitate

ONEŞTI | Un bărbat a ucis doi muncitori, pe care i-a ţinut ostatici. Soţia bărbatului, acuzată de complicitate

Published

on

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul locatar. Acesta era supărat că fusese evacuat din locuinţă prin decizie judecătorească. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare. La faţa locului au fost trimise forţe de ordine şi un negociator.

,,La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit. La acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă, urmare a leziunilor suferite, au decedat.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Agresorul, care a fost împuşcat de poliţişti în braţe şi în picioare, a fost dus la spitalul din Oneşti. Soţia acestuia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru complicitate la lipsire de libertate. Potrivit unor surse judiciare, în poşeta acesteia au fost găsite coliere similare cu cele folosite la legarea victimelor.

Bărbatul pierduse locuința în urmă cu 12 ani, iar în prezent apartamentul aparține unei firme, fostul loc de muncă al soției agresorului, care ar fi fost acuzată de delapidare, relatează g4media.ro.

Cei doi au pierdut apartamentul în urma unui proces. Societatea urma să cazeze mai mulţi ingineri în apartamentul respectiv, drept pentru care îi trimise pe cei doi muncitori ca să verifice instalația electrică a imobilului.

Foto: bărbatul agresor şi soţia sa / imagine arhivă personală

Copyright © 2019 AT Video Creations