O mașină de gunoi a făcut prăpăd la Alba Iulia. Imagini halucinante cu vehiculul scăpat de sub control – VIDEO

O mașină de gunoi a făcut prăpăd la Alba Iulia. Imagini halucinante cu vehiculul scăpat de sub control – VIDEO

de Bianca M
0 comment
O mașină de gunoi

O mașină de gunoi a făcut prăpăd la o stradă din Alba Iulia. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum vehiculul de mare tonaj a scăpat pur si simplu de sub control și a lovit în plin mai multe autoturisme parcate. Din fericire, accidentul s-a produs pe timpul nopții, așa că nici în vehiculele lovite, nici pe stradă nu se afla nimeni. 

Isprava angajatului în vârstă de 56 de ani a fost suprinsă de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum bărbatul iese de pe o stradă secundară, virează la dreapta și lovește prima mașină pe care o mută efectiv de pe loc.

Apoi acroșează un alt autoturism pe care îl proiectează în alte trei mașini. Mașina de gunoi are cutie automată și cel mai probabil a fost scăpată de sub control de bărbat.

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, acolo unde o maşină de gunoi a focut praf cel puţin cinci autoturisme parcate.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum mașina de gunoi pornește în trombă, după ce a descărcat mai multe pubele, avariază mai multe autoturisme și se oprește într-un copac, scrie Alba24

 

Reprezentații companiei de salubrizare au transmis că accidentul grav s-a produs din cauză că mașina de gunoi are cutie automată și a fost scapată de sub control de către șofer.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu a consumat băuturi alcoolice, dar s-a ales cu o amendă de 1650 de lei. 

Pagubele produse celorlaltor masini vor fi acoperite de polița RCA. 

VIDEO

Cash-ul, soluția salvatoare pentru deputați / Află de ce 

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV