O mașină de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală

  Brigada de Combatere a Crimei Organizate a rămas fără o mașină pe care era tehnică de filaj, imediat după o astfel de operațiune asupra unei grupări care făcea trafic de droguri.

  Inițial, polițiștii au crezut autospeciala cu tehnică de supraveghere de supraveghere a fost furată. Însă, au aflat ce s-a întâmplat după ce au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

  Culmea, toată operațiunea a avut loc aproape de sediul IGPR Sectorul 2. Echipele de polițiști antidrog aveau de făcut o tranzacție supravegheată pentru destructurarea unei rețele de traficanți de stupefiante. Pentru realizarea flagrantului, pe o stradă din apropiere, fusese lăsată o mașină goală, dar care avea montată tehnică de supraveghere, în așa fel încât operațiunea să fie filmată de la distanță, pentru obținerea de probe suplimentare. Polițiștii nici n-au observat când autospeciala a dispărut fără urmă. Sursele citate de spynews.ro susțin că, inițial, polițiștii s-au gândit că automobilul, care nu avea numere de București, a fost furat. După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, aceștia au descoperit că, de fapt, automobilul fusese luat, cu o platformă, de către Poliția Locală Sector 2!

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI