Connect with us

Actualitate

O angajată a pierdut 10.000 de lei din încasările firmei la păcănele

Published

on

O tânără în vârstă de 22 de ani din Bistrița a pierdut la păcănele aproape 10.000 de lei din încasările firmei, după care a pretins că i-ar fi fost furată borseta cu bani.  

„La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi de angajata unei societăţi comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită şi deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei. În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta jucând şi pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societăţii comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei”, se arată în comunicat.

În cele din urmă fata a recunoscut că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a pierdut banii la păcănele.

Pe numele ei a fost deschis un dosar penal cu privire la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations