Connect with us

Mobile

Număr uriaș de minori dați dispăruți în anul 2019

Published

on

Peste 2.800 de cazuri de minori dispăruți au fost sesizate în prima parte a anului 2019, precizează Poliția Română, la solicitarea MEDIAFAX. Pe site-ul Poliției figurează însă 17 cazuri de copii dispăruți, întrucât doar atâtea au acordul familiei privind mediatizarea.

În 2019, în România, au fost sesizate 2.824 de cazuri de minori dispăruți, fiind soluționate 2.954 de astfel de cazuri. Cifrele prezentate, subliniază reprezentanții Poliției Române, reprezintă numărul disparițiilor, nu al dispăruților, deoarece o persoană poate fi semnalată dispărută de mai multe ori într-un interval de timp.

„Astfel, după clarificarea situației, dacă se revine cu o nouă sesizare, aceasta va fi înregistrată ca o nouă dispariție”, transmite Poliția Română, la solicitarea MEDIAFAX.

La data de 1 august 2019, la nivel național, polițiștii efectuau cercetări pentru găsirea a 480 de cazuri de minori dispăruți.

Pe site-ul Poliției Române, la rubrica copii dispăruți figurează 17 cazuri, „pentru care familia sau aparținătorii și-au dat acordul cu privire la mediatizare”, potrivit sursei citate.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations