Nicușor Dan pus la punct de Prefectul Capitalei

  Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, a anunţat că i-a solicitat primarului general Nicuşor Dan, în cadrul unei întrevederi avute cu acesta, să menţină ordinea publică în contextul grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

  “În cursul dimineţii, (…) m-am deplasat la sediul Primăriei Generale şi am avut o discuţie cu primarul general, ridicându-i problema perturbării ordinii publice şi solicitându-i să intervină şi să efectueze toate demersurile pentru menţinerea unui climat de pace socială şi ordine publică la nivelul Capitalei”, a declarat Alexandra Vacaru, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Prefecturii.

  Ea a precizat că l-a sunat pe Nicuşor Dan de miercuri seara, pentru că avea semnale că va fi grevă a angajaţilor STB, însă acesta i-a răspuns abia joi, după ora 6,00.

  Alexandra Vacaru a informat că Metrorex va suplimenta garniturile de tren între orele 16,00 şi 20,00.

  “Au fost suplimentate efectivele de poliţişti şi cu Poliţie Locală pentru fluidizarea traficului şi au fost desfăşurate activităţi de informare din partea patrulelor de poliţişti şi jandarmi în staţiile de autobuz pentru a informa călătorii cu privire la suspendarea activităţii STB. Din partea Metrorex am avut susţinere şi mulţumesc conducerii pentru promptitudine, în sensul în care de aseară şi în cursul acestei dimineţi am menţinut legătura şi am pus la dispoziţia călătorilor întreaga flotă de trenuri”, a informat prefectul.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI