Connect with us

Actualitate

Nicușor Dan prins cu mâța în sac-Nu mai are pe cine da vina!

Published

on

Unul dintre „oamenii noi” dar și candidat la Primăria Capitalei, a fost înregistrat în timp ce cerea favoruri pentru un controversat om de afaceri.

Este vorba despre nimeni altul decât Nicușor Dan cel ce de multe ori nu își vede gunoiul din propria curte.

Înregistrarea a fost dezvăluită de fostul jurnalist Cristi Zărescu actual funcționar public la Primăria Sectorului 4. Potrivit acestuia, Nicușor Dan i-a cerut în aceea înregistrare, să intervină pentru a nu se demola un restaurant a cărui patron este un controversat om de afaceri: „domnul Nicuşor Dan ne-a cerut în mai multe rânduri să oprim punerea în aplicare a legii şi să oprim această demolare. Eu am încercat să îi explic faptul că domnul Mitrache are datorii la statul român de aproximativ 800.000 de euro şi că putem să ajungem la o înţelegere doar după ce domnul Mitrache îşi achită în primul rând datoriile pe care le are la stat.

Am încercat să îi spun domnului Nicuşor Dan că domnul Mitrache nu are autorizaţie pentru acel imobil, are doar o autorizaţie veche din anul 1980 pentru 81 de metri şi nu pentru aproape 400 cât ocupă. Am încercat să îi explic domnului Nicuşor Dan că domnul Mitrache a distrus la propriu o parte importantă din parcul Oraşelul Copiilor pentru că acea extindere a restaurantului s-a făcut peste copaci, peste spaţiul verde, peste tot ce era de jur împrejurul celor 81 de metri”, a declarat Zărescu.

Copyright © 2019 AT Video Creations