Connect with us

Actualitate

Nicușor Dan despre frigul din casele bucureștenilor: „Am spus că sunt țări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București”.

Published

on

„Nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București”, a precizat primarul Capitalei, după afirmația sa, făcută la Digi24, referitoare la problemele cu căldura din București

„Tot ce putem face e să nu suprasolicităm rețeaua, să sperăm că nu o să crape, iar dacă va crăpa, suntem pregătiți să intervenim cât de repede pentru a remedia. Asta e tot ce putem să facem”, a mai spus el.

Primarul Capitalei a mai precizat că „undeva între 15% și 20% din blocuri” primesc agent termic sub parametri. Altfel spus, au probleme cu căldura. Afirmațiile lui Nicușor Dan au venit după ce astăzi, 18 ianuarie, în București s-au înregistrat minus 7 grade Celsius de dimineață, iar zeci de blocuri aflate în cinci din cele șase sectoare ale Capitalei au avut probleme cu furnizarea agentului termic.

Oamenii s-au plâns că au caloriferele reci, iar directorul adjunct al Termoenergetica a spus că „parametrii sunt un pic reduși”.

Copyright © 2019 AT Video Creations