Connect with us

Actualitate

Nicușor Cionoiu : PSD nu va vota această propunere! PSD nu va vota

Published

on

Alegerea presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna candidat pentru funcția de premier pe liderul URS Dacian Cioloș, a starnit mari controverse. Printr-o postare pe facebook, senatorul PSD Nicușor Cionoiu isi declara nemultumirea si dezamagirea fata de situatia in care se afla Romania:
”România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Este haos în spitale, pacienții tremură de teamă, bătrânii tremură de frig în case, iar copiii merg zilnic către o școală online formală.
PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației!”

Nicușor Cionoiu declară: ”Orice propunere de premier va avea Iohannis, partidul de Dreapta nu va reuşi să scoată România din pandemie şi din criza economică fără precedent în care se află.”

Copyright © 2019 AT Video Creations