Netflix nu mai permite împărțirea contului și anunță o taxă pentru cei care nu locuiesc la aceeași adresă

Netflix nu mai permite împărțirea contului și anunță o taxă pentru cei care nu locuiesc la aceeași adresă

de F Raluca
0 comment
Rptv-VIDEO | Ce vedem la Netflix în decembrie

Serviciul de streaming Netflix interzice utilizatorilor să mai împartă același cont de către mai multe persoane care locuiesc la adrese diferite și urmează să îi anunțe pe clienți printr-o notificare prin e-mail. Această schimbare a început recent în America Latină și anumite țări din Europa, iar începând din 23 mai este valabilă în toată lumea, inclusiv în România.

În notificare, Netflix explică utilizatorilor că un cont este destinat folosirii de către o singură locuință și că toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi contul oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță).

Cei care vor să folosească la comun contul de Netflix împreuncă cu alte persoane care nu locuiesc la aceeași adresă vor avea două optiuni: transferul unui profil pe un abonament nou sau achiziționarea unui extra abonat la contul existent.

Transferul pe un nou abonament va presupune achitarea prețului unui abonament ales, în timp ce opțiunea de extra abonat va costa 2,99 euro în România.

Extra abonatul trebuie să fie activat în aceeași țară în care titularul contului și-a creat contul și este valabil pentru abonamentele Standard și Premium. Extra abonații nu pot fi adăugați la pachetele de servicii care includ Netflix sau la conturile facturate prin terț.

Sursa foto: Arhiva Rptv

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV