Connect with us

Actualitate

Mort de la un selfie!

Published

on

Moarte cumplită pentru un adolescent din Buzău, băiatul a căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate, unde se pare ca urcase pentru a-şi face un selfie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Incidentul a avut loc, miercuri seara, în Buzău. Adolescentul de 14 ani a mers împreună cu mai mulți prieteni într-o clădire dezafectată din centrul orașului care se afla la câțiva metri distanță de Tribunalul Buzău.

 La un moment dat, în timp ce era la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Imediat prietenii adolescentului au sunat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului au sosit echipajele de salvare și poliție, scrie Ziarul Opinia Buzău.

Victima a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată la spital, însă din cauza rănilor grave, adolescentul a murit la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii urmează să-i audieze în prezenţa părinţilor pe prietenii copilului mort pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectată şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

Copyright © 2019 AT Video Creations