MOARTE SUSPECTĂ: Cadavrul unui copil a fost găsit într-o cușcă de câine. Tatăl l-ar fi ascuns pentru a lua în continuare alocația

  Locuitorii din Sighetu Marmației au trăit un șoc în momentul în care un copil de 14 ani a fost descoperit mort, luni seară, într-o cuşcă de câine din casa tatălui său. Bărbatul este bănuit că ar fi ascuns moartea fiului său, pentru a continua să încaseze indemnizaţia de handicap de pe urma băiețelului. 

  Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional! 

  Grozăvia a ieşit la iveală, după ce un vecin a intrat la bănuieli, dat fiind că nu îl mai văzuse pe băiat de mai bine de o lună. I-a cerut socoteală tatălui, însă acesta a refuzat să dea detalii despre fiul său. Vecinul nu a cedat și l-a amenințat că va chema poliția dacă nu aduce băiatul să îl vadă. Ceea ce a și făcut. Aşa că omul a sunat la 112. 

  „Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd. Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus „lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil”. Nu a vrut. I-am spus că îl denunț la poliție. Așa am și făcut. Am sunat la poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort.

  Eu nu cred că l-a omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat. Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor”, a declarat bărbatul care a anunțat autoritățile.

  Agenții care au venit la faţa locului au găsit trupul copilului într-un sac, ascuns într-un coteţ. Atât tatăl băiatului, cât şi concubina acestuia au fost duşi la audieri. Ulterior, tatăl minorului, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

  „Aseară, 23 mai, la ora 21:09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

  Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a declarat inspector de poliție Cozma Ionela, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

  Bănuiala vecinilor este că băiatul ar fi murit cu mult timp în urmă, însă tatăl a ascuns acest fapt pentru a putea încasa în continuare indemnizaţia de handicap de pe urma lui. 

  Sursa foto: Arhiva Rptv

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI