Connect with us

Actualitate

Moarte subită a două persoane la o clinică din Craiova!

Published

on

Două persoane, un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 66 de ani, au murit, miercuri seara, la o clinică privată din Craiova, unde se prezentaseră pentru control medical. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul s-a prezentat, miercuri, la o clinică privată din județul Dolj pentru a-și face analizele medicale. Din cauza pandemiei de coronavirus, pacienții trebuie să-și facă programare pentru a evita cozile din fața unităților medicale. Însă bărbatul, care suferea de afecţiuni cardiace, a murit în timp ce aștepta în curtea unității medicale. Oamenii care au văzut momentul în care acesta s-a prăbușit la pământ au chemat medicii.

Victima a fost resuscitată, dar eforturile medicilor au fost în zadar. La scurt timp, tot la aceeași clinică, o femeie din Strehaia, a murit. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj cele două cazuri nu au nicio legătură între ele.

„Femeia figura în evidenţele medicale cu afecţiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului. Trupul bărbatului de 79 de ani a fost transportat la morgă, în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Copyright © 2019 AT Video Creations