Connect with us

Actualitate

Ministrul Educației trimite Corpul de Control la școala G. Bacovia, unde un elev a sărit pe geam din cauza colegilor. Cîmpeanu: Elevul era batjocorit de mult timp.

Published

on

056 Scoala G Bacovia rptv.ro

Ministrul Educației a anunțat că va trimite corpul de control la școala din sectorul 4 al Capitalei, în care învață elevul care a sărit de la geam, din cauza colegilor și la îndemnul acestora, transmite roeducatia.ro. Sorin Cîmpeanu a dezvăluit, la Realitatea TV, că tânărul a fost agresat în repetate rânduri, era pălmuit, și chiar i-au fost striviți ochelarii cu picioarele.

„Am primit mesaje de la copii (…) din acea școală. Nu a fost un lucru care a apărut de azi pe mâine. A fost un lucru care durează de mult timp. El este alergat, batjocorit, de mult timp. Ultima ‘ispravă’ a fost aceea că după mai multe palme i-au căzut ochelarii. În momentul în care s-a aplecat să-și ia ochelarii de jos, i-au strivit ochelarii.“, a declarat ministrul.

„Luni voi trimite corpul de control al ministrului, dacă inspectorul general de București n-a fost capabil să facă acest lucru, din care vor face parte profesori cu competențe în psihologie și psihopedagogie. Am solicitat sprijin pentru a coopta experți de la organizația ‘Salvați copiii’ și vom face o cercetare minuțioasă cu privire la mediul în care s-au produs aceste fenomene de bullying.“, a completat ministrul Sorin Cîmpeanu, în intervenția la Realitatea TV.

Foto: Școala George Bacovia, sectorul 4

Copyright © 2019 AT Video Creations