Connect with us

Actualitate

Meteorologii anunță ploi în toată țara

Published

on

Meteorologii anunță o vreme ploioasă pentru toată țara. Vântul se intensifica în sud, în est și în zonele montane și începe să aducă un aer mai rece, iar maximele pleacă de la -2 grade în Bucovina și ajung la 9 grade pe litoral.

În Dobrogea și Bărăgan rămânem cu vreme închisă; mai vin ceva ploi, iar vântul devine tot mai insistent și pe seară, ajunge la viteze de 65 KM/h. La noapte însă ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare.

În Moldova maximele pentru ziua de luni se opresc la 4 grade și va ploua din când în când. Se pornește vântul și va spori senzația de frig, iar noaptea aduce un pic de lapoviță și ninsoare în zonă. Pentru Bucovina temperaturile rămân negative chiar și la prânz. Se arată puțin soarele, apar și câteva ninsori, iar vântul se intensifică pe parcursul zilei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș avem o zi destul de însorită. Maximele ajung la 4-5 grade- valori ridicate pentru luna ianuarie, dar se răcește pe timpul nopții și temperaturile coboară până la minus.

În Oltenia va fi mai cald decât ar trebui și temperaturile vor urca până la 6-7 grade.

Și în ținuturile sudice mai vin ceva ploi, dar temperaturile se mențin ridicate pentru acest moment al anului. Răcirea vremii se va simți pe timpul nopții, când și vântul va suflă cu putere, iar ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Copyright © 2019 AT Video Creations