Mesajul ironic al Ambasadei Rusiei la București pentru românii preocupați de starea lui Vladimir Putin

  Zvonurile despre posibilele probleme de sănătate ale președintelui rus Vladimir Putin circulă cu intensitate de la începutul invaziei în Ucraina. Presa occidentală a publicat informații despre diverse boli pe care liderul de la Kremlin le-ar avea, însă Moscova a negat mereu „zvonurile”.

  Și românii au fost interesați de starea de sănătate a lui Putin, așa că au trimis mesaje la Ambasada Federației Ruse la București: unii dintre români, potrivit diplomaților ruși, ar fi dispuși să-și doneze inclusiv „organele” pentru Vladimir Putin, scrie stiripesurse.ro

  „Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” Președintelui Rusiei Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui. Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei. Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”, au precizat reprezentanții Ambasadei Rusiei la București.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI