Connect with us

Actualitate

Meleșcanu, speriat că-și pierde scaunul

Published

on

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, se împotrivește vehement alegerilor anticipate. El susține că PNL va fi sancționat de români la vot.

„Costurile sunt mari și, în plus, nu vor fi efectele scontate așa cum poate cred. Eu nu sunt ghicitor ca să spun care vor fi rezultatele alegerilor parlamentare, însă vă asigur că niciun partid nu va câștiga singur majoritatea în România, ci va fi nevoie de o coaliție. Cu cine se va face această coaliție, asta trebuie văzut în funcție de rezultate, dar dacă cineva își închipuie că prin anticipate reușește să facă un salt foarte mare eu cred că se înșală. Acesta e punctul meu de vedere. Românii nu sunt poate mari specialiști în științe politice, dar au un simț al realității. Își dau seama că atunci când nu primești pensia că nu au fost bani, când tai locuri de muncă, evident că apar probleme pe care ei le vor transforma, după aceea, în vot”,a declarat Meleșcanu.

El a mai susținut că partidul său are șansa de a obține 20% la alegeri. Meleșcanu a înființat Forța Națională împreună cu alți traseiști care au plecat din ALDE. „Vom avea un congres în care să ne stabilim structura și, mai ales, programul politic. Acesta va fi clar în favoarea României și a românilor. Este principala noastră preocupare (…) Avem hotărârea de a participa la alegerile locale și la cele parlamentare. Vom vedea dacă vom candida singuri sau ne vom alia cu alte partide.

Sunt lucruri pe care le vom vedea pe parcurs, să vedem cum evoluează scena politică din România. Există dorința fermă de a fi prezenți pe eșichierul politic. 20% dintre români doresc un partid care să reprezinte interesele lor naționale”, a mai spus Meleșcanu.

Copyright © 2019 AT Video Creations