Medicul Monica Pop: TREZIȚI-VĂ, ROMÂNI!!!

  Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă în ceea ce privește administrarea pastilelor de iod fără un motiv bine întemeiat. De asemenea, averizează că cei care nu respectă indicațiile și iau astfel de pastile după bunul plac riscă urmări grave.

  „TREZITI-VĂ, ROMĀNI!

  Aflu de la mai multe doamne Farmaciste ca vin persoane sa mai ceară pastile de iod în plus,( desi primesc si indicatiile) pt ca pe primele le-au luat deja ; unele, ca le-au pierdut (?!) altele, ca le-au luat copiii, altele că le-au dat chiar ele copiilor sa le ia!!! Sau părinților!!! Fara vreo expunere, bineînteles!

  Știți urmarile??!!De ce nu respectati indicațiile?!Romāni, NU fiți iresponsabili! NU vă dati seama ce faceți?!Nu e destul de bolnavă natia asta?! A fost si peste 2 ani oprită de la actul medical la care avea dreptul prin lege! Numai sa-si faca oamenii singuri rău mai lipsește!!! Iar dacă, Doamne ferește, va fi sa fie vreun accident nuclear, ce și cum mai luati atunci??!! Pe un organism deja modificat ??!!, a scris Monica Pop pe pagina sa de socializare.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI