Măsură extremă: S-a baricadat în propria mașină de teamă că are COVID

  Un bărbat din Beijing, convins că are COVID-19, s-a blocat o zi întreagă în mașina sa. Înainte de a se baricada nu s-a testat pentru coronavirus, fiind convins că este infectat.

  Totul a pornit după ce decoratorii care au venit pentru o lucrare în casa sa i-au spus că ar fi fost testați pozitiv pentru coronavirus. Panica a pus stăpânire pe bărbatul din capitala chineză. Imediat a ieșit din casă și s-a baricadat în mașină.

  Bărbatul care s-a autoizolat în mașină a stat acolo timp de 10 ore, fără să deschidă nici măcar geamurile mașinii până când a comandat ceva de mâncare, abia după-amiază, pe la ora 17.00, a povestit el, potrivit DailyMail.

  „Știam că șansele mele de a fi infectat sunt foarte mari, așa că am încercat să evit contactul cu oricine, pentru a evita orice infectare. Imediat după ce am aflat, am rămas în mașină fără să deschid măcar geamul. Asta a trebuit să fac pentru sănătatea publică”, a explicat bărbatul.

  Mașina sa a fost sigilată din exterior cu bandă adezivă și autocolante ce avertizează în legătură cu COVID-19, deși bărbatul a explicat că izolarea sa a fost autoimpusă. Mașina a fost închisă din exterior, însă bărbatul nu a spus cine a pus banda în jurul mașinii, el fiind blocat înăuntru.

  În marile orașe ale Chinei au fost impuse măsurile stricte de izolare, cetățenii din Shanghai au fost închiși în propriile case în încercarea de a limita posibilele cazuri pozitive. Aceștia sunt blocați de câteva săptămâni din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, deși în acest weekend au fost două zile consecutive de zero cazuri în afara zonelor de carantină.

  Articole Similare

  Summer Well 2022 începe vineri, la Domeniul Ştirbey din Buftea

  Trupe renumite – precum Arctic Monkeys, Nothing but Thieves,...

  Primarul Sectorului 6 ironizează proiectul trenului metropolitan, inițiat de Nicușor Dan

  Proiectul Trenului Metropolitan Bucureşti-Ilfov, inițiat de primarul general al...

  Rusia a pierdut 8 avioane de luptă în urma exploziei din Crimeea

  Cel puțin cinci avioane de luptă-bombardament Su-24 Fencer și...

  Alte două nave cu cereale au plecat din Ucraina

  Un transport de cereale ucrainene urmează să fie încărcat...
  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI