Marius Tudor(PE): România, tot mai îndatorată și tot mai dezinformată!

  Printr-o scurtă intervenție în cadrul emisiuni 100%, moderată de Laurențiu Botin, Consilierul Superior din Parlamentul European, Marius Tudor a vorbit despre cum se vede la Bruxelles actuala situație a României.


  „România a promis pensii, salarii și alocații mai mari, dar este îngropată în datorii. Oamenii îngheață de frig în case și abia își mai permit să trăiască din pricina facturilor colosale iar românii sunt mințiți pe față.


  Voi încerca să fiu scurt, dar și concis. Situația României de la Bruxelles se vede foarte rău, neglijent chiar aș putea spune și nu cred ca doar de aici este văzută așa. Vă întrebați poate de ce, dintr-un singur motiv care ar putea fi dezbătut ore sau chiar zile întregi.

  Cetățenii României sunt manipulați, sunt dezinformați și nu în ultimul rând sunt duși cu zăhărelul.
  Ce îl interesează pe un om de rând că domnul premier Ciucă are teza de doctorat plagiată când el nu are ce pune pe masă? Nu are banii cu ce să își plătească facturile sau să cumpere de mâncare…


  În loc să i se aducă la cunoștiință faptul că la Bruxelles există undeva la 14 miliarde de euro pe care nimeni nu se zbate să îi ia. Fonduri cu care România ar putea să își mai revină cât de cât, dar acest lucru nu reprezintă un inters public.


  Fac un apel către toți politicieni să lase la o parte certurile interne și culoare politică deoarece a venit vremea să punem umăr de la umăr și să ne ajutăm cetățenii.

  Totodată, trag un semnal de alarmă în rândul cetățenilor cărora le spun că este timpul să se trezească și să vadă lucrurile exact cum sunt.

  Să nu mai creadă că tot ce zboară se manâncă deoarece a venit vremea ca cei care ne conduc să facă ceva constructiv pentru țară”, au fost cuvintele consilierului superior, Marius Tudor.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI