Marius Tudor(PE): Au fost peste ȘASE milioane de suflete, care au aflat pe propria piele ce înseamnă IADUL pe Pământ!

  Marius Tudor, consilier superior din Parlamentul European este alături de victimele Holocaustului.

  Printr-o scurtă postare realizată pe pagina sa, Tudor vorbeste deschis despre Holocaust și cum a marcat acesta întreaga istorie.

  „În 2016 am călcat pentru prima oară pe Pământul care și până astăzi își plange durerea, unde  mirosul de carne arsă încă se resimte în aer.

  Atunci am înțeles din păcate că nu toți ne-am născut EGALI. 77 de ani au trecut de când lagărul german de exterminare Auschwitz-Birkenau a fost eliberat. Nu doresc să reamintesc și să stârnesc amintiri foarte dureroase pentru multe dintre naționalități.

  Așa că vom vorbi despre ei, părinți, bunici, copii, oameni care au aflat pe pielea lor, fără să aibă vreo vină, ce înseamnă iadul pe Pământ. Și nu au fost deloc puțini, au fost peste ȘASE milioane de suflete.

  Astăzi, doresc doar să aduc un omagiu tuturor celor care, în acele vremuri grele, indiferent de naționalitatea lor sau chiar dacă faptele lor nu au fost oficial recunoscute, când majoritatea rudelor și vecinilor lor nu au avut curajul, ei au decis să-i ajute pe cei aflați în nevoie, fiind asemeni unor flăcări de speranță și umanitate în noaptea întunecată a războiului.

  Rămân câteva întrebări fără răspuns… De ce antisemitismul nu a murit încă, nici în Europa și nici măcar în Statele Unite? De ce antițigănismul încă există? De ce nimeni nu-i pomenește pe cei 500 de mii de romi omorâți cu bestialitate în PORAJMOS,cunoscut drept genocidul romilor. De ce nu se vorbește despre tabăra tigănească care a fost exterminata pe 2 August 1944, unde ultimii aproape 4000 de romi au fost ucisi în cele mai crunte moduri?

  De ce în Franța, anul trecut, o supraviețuitoare a Holocaustului a fost înjunghiată și arsă de vie în propriul ei apartament?

  Indiferent de culoarea pielii toți suntem creați de același Dumnezeu, prin urmare toți suntem la fel!” a conchis Marius Tudor.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI