Connect with us

Actualitate

Marius Tudor (PE): În România se moare din cauza scuzelor politicienilor

Published

on

Consilierul superior din Parlamentul European Marius Tudor a criticat dur modul în care gestionează autorităţile criza sanitară şi sistemul de sănătate în general. Reacţia acestuia a venit în timpul emisiunii 100%, de la Realitatea Plus, moderată de Laurențiu Botin, după ce România a mai pierdut un artist, pe Victor Socaciu.

Potrivit familiei, folkistul a trecut printr-o operaţie de transplant de rinichi, în aprilie a fost diagnosticat cu Covid-19, iar când a mers la spital pentru o intervenţie minoră, s-a ales cu o infecţie nosocomială.

„În primul rând doresc să le transmit sincere condoleanțe și multă putere de a depăși acest moment nefast ce s-a abătut asupra lor soției și fiicei domnului Socaciu. În al doilea rând, doresc să spun cu subiect și predicat că ceea ce se întâmplă în România este ceva de nedescris.
Până în pandemie ne lăudam cu tot felul de spitale din cale afară de moderne, iar când am fost loviți de tragedie au început scuzele.

În România se moare din cauza indolenței de care au dat dovadă cei care ne-au condus și încă ne conduc.

România este țara în care se moare din cauza scuzelor politicienilor și a unui management sinistru ce nu își are locul într-o țară europeană. Aceast teatru morbid trebuie să înceteze, cetățenii sunt cei care contează, sănătatea și viața lor primează, în niciun caz nevoile corupte ale unor oameni fără scrupule”, a declarat Marius Tudor.

Copyright © 2019 AT Video Creations