Connect with us

Actualitate

Marius Tudor (P.E.), despre criza politică, în plină pandemie: Un spectacol de circ cu intrare liberă şi saltimbanci amatori, la care suntem obligați să asistăm

Published

on

165 Marius Tudor, rptv.ro

Consilierul Superior în Parlamentul European Marius Tudor critică în termeni duri criza politică iscată în timp ce România traversează ce mai grea perioadă a crizei sanitare. Oficialul a caracterizat şedinţa de demitere a guvernului Cîţu drept „un spectacol grobian”, l-a ironizat pe fostul premier şi a făcut un scurt bilanţ al evoluţiei pandemice, aflată în creştere îngrijorătoare, în timp ce politicienii au fost ocupaţi cu altceva.

„Frumusețea aroganței și a autosuficienței unui lider politic, conceput parcă la comandă, îmbătat rău cu putere și înecat în narcisism, unul care mănâncă silabe și care încearcă să ne impresioneze prin englezisme ieftine, luându-ne de proști, n-au arătat că încă mai există eroi gata să își sacrifice și ultimul gram de omenie ca să pună sula în coaste românilor și să le zică pe șleau: Muriți, mă, că e mai bine! Și săracii, mulți români, mor arși prin spitale, alții de frig sau de foame. Unui bolnav de Covid de la Socola îi ține companie un șobolan, ne pică prizele din perete la vizita mai marilor oficiali, tot așa de ochii lumii vine madame Von der Leyen să ne mintă cu seninătate că ni s-a aprobat PNRR-ul când, de fapt, abia pe 18 octombrie va fi semnat.”, a declarat Marius Tudor, pentru rptv.ro.

„Un spectacol de circ cu intrare liberă, la care toți suntem obligați să asistăm, chiar dacă saltimbancii sunt doar amatori.”

Consilierul Superior în Parlamentul European a făcut un scurt bilanţ al deciziilor care au fost luate de autorităţi în criza sanitară şi care au condus la creşterea îngrijorătoare a numărului de cazuri noi de infectare, precum şi a numărului de decese.

„S-au luat 120 de milioane doze de vaccin și noi nu am fost în stare să vaccinăm jumătate din populație. Ne-am amăgit cu o campanie de promovare a vaccinului, pe bani mulți ce-i drept, și după ce nu a mers cu cafeaua și restaurantul, cu îmbrățișatul celor dragi, căci, na, când nu ești autentic nu are cum să meargă, au zis ei, liderii, că merge mai bine vaccinare prin mici, bere sau loterie. S-a pus virusul pe pauză când a început sezonul festival, la petrecerile mari cu muzică și la congres și după toate astea s-a dat drumul la numărătoarea de cazuri, tare. Am ajuns să avem zeci de mii de cazuri, bolnavi ținuți pe holuri, pe jos, alții condamnați la moarte, în timp ce stau claie peste grămadă paturi ATI în spitale modulare lăsate de izbeliște, imediat după ce au fost inaugurate cu fast și bani mulți.”, a afirmat, cu indignare, Marius Tudor.

„S-a dat un guvern jos, un guvern al cărui conducător devenise parcă totalitar, unul care parcă nu mai vedea răul care distruge țara. S-a dat jos cu circ și pâine, cu atacuri demne de operele lui Caragiale, un spectacol grobian, grosolan. România își ia din nou o pauză de la bine, se afundă în mai rău, pentru încă o săptămână până când șeful statului vine din vacanță.
Am stat mereu și m-am întrebat de ce e atâta neputință, răutate și nepăsare în jur. De ce liderii noștri sunt reci, de ce au ei fier în loc de inimă? Nu mi-a fost greu să îmi răspund. Am înțeles că oamenii nu știu cum e să crească și să iubească un suflet, pentru că nu au făcut-o vreodată, iar alții pur și simplu nu îl iubesc pe Dumnezeu. Pentru că dacă l-ar fi iubit pe Dumnezeu, ar fi iubit și oamenii, nu ar fi iubit banii și puterea. Între timp, noi românii, tot singuri!”, a concluzionat Marius Tudor, Consilier Superior în Parlamentul European, pentru rptv.ro.

Foto: Facebook Marius Tudor

Copyright © 2019 AT Video Creations