PER reacționează la atitudinea defetistă afișată de Rareș Bogdan la Bruxelles

  Marius Marinoff, Prim vicepreședintele PER, a reacționat la discursul lui Rareș Bogdan de la Bruxelles în care cere Franței sa ne îndatoreze, afirmând că românul este demn, iar politicienii ar trebui să înceapă să rezolve problemele reale ale românilor.

  Prim vicepreședintele PER, Marius Marinoff a reacționat la discursul de slugă al lui Rares Bogdan la Bruxelles, în care cere Franței să ne îndatoreze, cu o atitudine umilitoare. Rareș Bogdan este în esență expresia concretă a europarlamentarului  obedient după propriul interes, care uită adevăratele probleme ale românilor, doar pentru pentru a-și arăta falsa loialitate pe la curți străine!

  Românul este demn și stă drept în fața oricui. ‘România nu este a noastră, este a urmașilor urmașilor noștri!’ A venit momentul să ne redobândim locul în Europa ca un popor drept, demn si mândru! A venit momentul ca politicienii români să se ocupe de problemele reale ale românilor, de problemele presante care îi împiedică pe aceștia trăiască decent în țara lor.

  Românii sunt în acest moment afectați de multiple crize ce le îngreunează capacitatea de a-și asigura toate necesitățile la sfârșit de lună. PER consideră că România are nevoie de lideri cu coloană vertebrală, capabili de a îndeplini promisiunile făcute cetățenilor români.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI