Connect with us

Actualitate

Marinela Mititelu a părăsit Guvernul și revine la Realitatea

Published

on

Marinela Mititelu a revenit la Realitatea Plus după doar circa două luni petrecute la Guvern în funcția de consilier de comunicare și va ocupa funcția de Director de programe.

Ea va realiza emisiunea ”Jocuri de Putere” de luni până joi, alături de Costi Rogozanu, începând cu ora 23:00 și duminică, de la ora 21:00.

”Este o provocare nouă. Știu că nu este deloc o misiune ușoară, dar am încredere că, împreună cu echipa – oameni pe care îi știu de ani de zile – vom reuși să creștem noul proiect Realitatea Plus. Suntem o echipă dedicată, care s-a dezvoltat profesional în această stație. Vlad Nichita este noul redactor-șef, iar Liviu Cumpăt și-a asumat coordonarea echipei de editori. Voi modera, alături de Costi Rogozanu, emisiunea „Jocuri de Putere”, de luni până joi, de la ora 23:00. Timp de două ore, vom sintetiza informațiile zilei și vom analiza subiectele controversate, alături de nume importante din presă și din politică. Mă întorc cu o perspectivă unică asupra evenimentelor, convinsă că politica nu este un scop în sine”, a declarat Mititelu.

Jurnalista, realizatoare de emisiuni și dezbateri politice la Realitatea TV și ulterior la Realitatea Plus, a fost numită de prim-ministrul Ludovic Orban în noiembrie în funcția de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan.

Mititelu a scris la acel moment pe Facebook că nu va face politică și nu se va înscrie în partid.

Copyright © 2019 AT Video Creations