Marilyn Manson, acuzat de viol

  Rockerul Marilyn Manson a fost acuzat de actrița Evan Rachel Wood că ar fi violat-o în timpul filmărilor pentru un videoclip al acestuia.

  Artista americană, care a devenit actriţă încă din copilărie, a explicat că “nu a ştiut cum să spună ‘nu’”, întrucât a fost “condiţionată şi formată să nu răspundă niciodată” şi “să meargă până la capăt cu orice preţ”.

  Evan Rachel Wood a început o relaţie cu Marilyn Manson – al cărui nume real este Brian Warner – în 2006, pe când avea vârsta de 18 ani. Rockerul avea în acea perioadă vârsta de 37 de ani.

  „Am fost constrânsă la un raport sexual comercial sub un fals pretext (…) Am fost violată în faţa unei camere de filmat”, a continuat actriţa americană în acel documentar.

  În timpul agresiunii, “pot spune că echipa de filmare era foarte stânjenită şi că nimeni nu ştia ce să facă”, a adăugat ea.

  Conform dezvăluirilor făcute în acelaşi documentar, Marilyn Manson ar fi presat-o apoi pe tânăra actriţă să le spună jurnaliştilor că nu a existat nicio scenă de sex real în timpul filmărilor de la acel videoclip.

  „Dintre toate afirmaţiile false făcute de Evan Rachel Wood despre Brian Warner, relatarea ei fantezistă a filmărilor de la clipul ‘Heart-Shaped Glasses’ din urmă cu 15 ani este cea mai neruşinată şi cel mai uşor de respins, deoarece există mulţi martori”, a precizat avocatul rockerului, Howard King, american într-un comunicat.

  Mai multe femei, inclusiv actriţa Esme Bianco, cunoscută din serialul “Game of Thrones”, l-au acuzat pe Marilyn Manson de viol şi agresiune. Rockerul a negat că ar fi comis astfel de fapte.

  Poliţia din Los Angeles a confirmat anul trecut că a deschis o anchetă privind acuzaţii de violenţă domestică formulate împotriva rockerului Marilyn Manson, care vizează fapte ce ar fi fost comise între anii 2009 şi 2011.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI