Connect with us

Actualitate

Marcel Vela: Rata infracționalității a scăzut

Published

on

Chiar dacă țara noastră se află în această perioadă de pandemie, cei care au jurat să ne apere își fac treaba cu stoicism.

Marcel Vela, Ministrul de Interne, a declarat și prezentat astăzi,31 iulie rezultatele obținute de către toate structurile operative MAI. Totodată afirmă și faptul că infracţionalitatea a scăzut considerabil faţă de perioada similară a anul anterior.

„Pe lângă activitatea pe care o desfăşurăm în combaterea epidemiei – MAI, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Jandarmeria, Serviciul de Acţiuni Speciale -, suntem implicaţi şi în combaterea infracţionalităţii. Aşa cum am spus încă de la începutul mandatului meu, toleranţă zero faţă de infracţionalitate (…) Am reuşit împreună să avem un nivel mai scăzut de infracţionalitate faţă de perioada similară din anul anterior”, a relatat Marcel Vela.

De asemenea,chestor șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat, a prezentat rezultatele obținute de structurile MAI în luna lui iulie.

„Această misiune de prevenire şi combatere a infracţionalităţii va continua. Avem toleranţă zero faţă de infracţionalitate şi faţă de infractori şi am declanşat ofensiva împotriva acestora” , a declarat în incheiere, secretarul de stat, Bogdan Despescu.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations