Connect with us

Actualitate

Maraton de vaccinare în ILFOV, la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea

Published

on

145 Maraton vaccinare in Ilfov, rptv.ro

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea și Consiliul Județean Ilfov organizează un MARATON AL VACCINĂRII, în perioada 14 – 16 mai 2021. Imunizarea se poate realiza cu unul dintre serurile produse de Pfizer-BioNTech și Moderna. Cei care doresc să se vaccineze o vor putea face direct, fără programare. Programul în timpul maratonului organizat la spitalul din Buftea va fi între orele 08:00 și 24:00.

,,Maratonul de vaccinare de la Spitalul Buftea vine în sprijinul cetățenilor din județul Ilfov care doresc să se vaccineze și am încredere că în aceste trei zile vom avea o mobilizare exemplară a ilfovenilor. Pentru că doar împreună putem fi mai puternici pentru comunitatea noastră!”, a fost mesajul transmis de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, într-o postare pe Facebook.

,,Relaxarea trebuie să vină însoțită de responsabilitate din partea tuturor. Este esențial să continuăm să fim precauți, să ne dezinfectăm mâinile, să menținem distanța pentru a îi proteja pe cei vulnerabili și, desigur, să ne vaccinăm.”, a precizat și Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al CJ Ilfov, tot pe rețeaua de socializare.

,,Obiectivul principal al acestui eveniment este creșterea ratei de vaccinare la nivelul județului Ilfov,  iar acest lucru se poate realiza prin imunizarea unui număr cât mai mare de cetățeni rezidenți ai județului și prin mărirea gradului de conștientizare a importanței vaccinării în rândul populației încă nevaccinate. Ne propunem vaccinarea a 800 de persoane pe zi, pe durata maratonului.”, au transmis și reprezentanții Spitalului de Obstetrică Ginecologie Buftea.

Foto: Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea

Copyright © 2019 AT Video Creations