Connect with us

Actualitate

Manifestațiile din Capitală posibil focar de infecții

Published

on

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan a vorbit despre pericolul care există din punctul de vedere viral al manifestațiilor ce au avut loc în ultima perioadă atât în Capitală cât și în întreaga țară.

Protestele au fost un mediu propice pentru transmiterea coronavirusului, a declarat medicul Andreea Moldovan. În condițiile în care manifestanții care au ieșit pe stradă în ultima săptămână pentru a protesta contra noile restricții, fără a purta mască și fără să păstreze distanța fizică necesară.

„Este înspăimântător, pentru că de fapt sunt oameni de vârstă medie, care au intrat în faza 3 de vaccinare – dacă doresc vaccinarea -, deci probabil că nu sunt mulți dintre ei vaccinați, nu respectă niciun fel de reguli de distanțare, mască, evitare de aglomerații, ceea ce face ca expunerea să fie mai mult decât importantă și sinceră să fiu, în spatele lor văd părinții sau copiii acestora, care cu siguranță vor fi și ei expuși. Să ne gândim că, de fapt, la astfel de proteste se strigă.”, a declarat Andreea Moldovan la Digi 24.

Copyright © 2019 AT Video Creations