Mamă și fiu, traficanți de droguri. Femeia de 63 de ani le vindea

  Magistraţii au dispus începerea judecării a două persoane, mamă şi fiu, acuzate de trafic de droguri. Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 29 de ani a înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis, pe raza unei comune din județul Mehedinţi. Mama inculpatului, o femeie de 63 de ani, este acuzată de complicitate la trafic de droguri.

  Potrivit anchetatorilor, suspectul a cumpărat seminţe de cannabis de pe internet şi a înfiinţat o cultură.

  „Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2021, un bărbat de 29 de ani ar fi comandat, de pe site-uri de profil, semințe de cannabis, în scopul înființării unei culturi de cannabis și ar fi avut preocupări în ceea ce privește traficul de droguri de risc”, au explicat oamenii legii.

  Cazul a început în luna martie, când la domiciliul celor doi au fost găsite mai multe pachete cu cannabis. La sfârşitul lunii aprilie, cei doi inculpaţi au fost deferiţi justiţiei, iar în iunie, Tribunalul Mehedinți a dispus începerea judecării.

  Hotărârea Tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel Craiova, însă a fost respinsă, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 31 august.

  Sursa foto: Arhiva Rptv

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI