Mai mulți copii de la un liceu din Oradea refuză să meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv

  Elevii unui liceu din Oradea au refuzat să meargă la școală din cauza unui coleg care le face viața grea. Aceștia s-au plâns părinților că au fost amenințați cu bătaia.

  Din cauza comportamentului violent, adolescentul s-a ales cu media 4 la purtare semestrul trecut și a mers la ședințe de terapie cu un psiholog.

  Părinţii s-au sesizat după ce copiii lor aflați în clasa a VII-a s-au plâns de mai multe ori că nu mai vor să meargă la școală.

  „Dacă am încerca să îi educăm de mici și să-și depășească lipsurile pe care le simt ei și le au, eu zic că nu ar mai exista așa ceva”, a spus un părinte.

  Conducerea liceului spune că acuzațiile ar fi exagerate: „A fost un incident între doi copii. Unul dintre copii are, într-adevăr, probleme de comportament. Conducerea face toate demersurile posibile, legale, pentru a soluționa aceste incidente și a nu se repeta”, a declarat directorul unității de învățământ.

  Acesta spune ca au fost câteva incidente minore, doar unul mai grav. Cazul a ajuns și în atenția inspectoratului școlar.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI