Maestrul Arşinel, supărat pe Nicuşor Dan: „M-a deranjat cumplit atitudinea de indiferenţă”

  Actorul Alexandru Arșinel a devenit oficial pensionar. Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, i-a comunicat maestrului, printr-o scrisoare oficială, decizia de a nu-i mai prelungi contractul în funcția de director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

  Arșiner și-a exprimat mâhnirea și consideră că ar fi trebuit ca edilul să îl trateze cu mai mult respect, deoarece este un nume în teatrul românesc.

  „M-a deranjat cumplit această atitudine de indiferență față de o persoană care și-a închinat toată viața teatrului”, a spus Alexandru Arşinel. 

  „Eu acum doi ani am făcut o cerere de a mă retrage din funcția de director, considerând că poate să o preia mai departe cu pricepere și cu avânt, și cu mine lângă el, Vasile Muraru. Am trecut prin câteva momente în care nu m-am simțit bine și nici acum nu mă simt bine, dar asta nu însemnă că nu aș mai putea să joc.

  Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt în conducerea lui de 40-50 de ani. Mă rog, așa a hotărât, urma ca să se prelungească de fiecare dată de către directorul teatrului, nu se ocupa primarul, dar la începutul anului a ieșit de la primărie că toate funcțiile sunt aprobate de către primarul general și domnia sa a hotărât să nu mai prelungească decât două luni de zile”, a explicat actorul Alexandru Arșinel.

  Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” este locul în care a actorul Arşinel a jucat sute de piese și a deținut funcția de conducere.

  Sursa foto: newslive.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI