Connect with us

Actualitate

Ludovic Orban: Orice ministru trebuie să știe că dacă își atacă premierul trebuie să aibă bagajele făcute și demisia scrisă

Published

on

174 Ludovic Orban, rptv.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a atras atenția că miniștrii care lansează atacuri la adresa prim-ministrului PNL Florin Cîțu ar putea avea soarta lui Vlad Voiculescu. Avertismentul liderului liberal vine în urma scandalului din jurul demiterii fostului ministru al Sănătății și după ce mai mulți reprezentanți USR PLUS au spus că ar fi mai bine cu Orban premier.

,,Așteptăm să se termine exercițiul acesta de supărare, de orgolii și să fie desemnat un ministru de la USR PLUS care să pună în practică toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare. Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu.

În nicio țară democratică din lumea asta niciun ministru nu-și permite să atace premierul. Premierul e cel care conduce guvernul, ca atare, dacă ataci premierul înseamnă că nu mai ai ce să cauți în guvernul respectiv. Avertizez miniștrii că nu e o chestiune de moft, e obligația premierului de a revoca din funcție orice ministru care atacă premierul. Dacă cineva din guvern vrea să dea declarații critice la adresa premierului întâi să scrie demisia, apoi să dea declarații critice.

Nu e o competiție între PNL, USR PLUS, UDMR, grupul minorităților, e o înțelegere pentru guvernarea țării. Nu e un campionat de orgolii între oameni care suferă de vedetism. E vorba de o răspundere uriașă pe umerii noștri. Orice ministru să știe că, în momentul în care a dat declarații contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute.”, a transmis președintele PNL, Ludovic Orban.

La prezentarea bilanțului de la încheierea mandatului, Vlad Voiculescu a lansat o serie de atacuri dure la prim-ministrul României. Ulterior, ministrului USR PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, a spus despre Florin Cîțu că este ,,un zombie politic”. În urma demiterii lui Vlad Voiculescu, USR PLUS a transmis că i-au retras încrederea premierului Florin Cîțu și că Ludovic Orban ar fi o variantă mai bună pentru a conduce guvernul.

Vezi aici atacurile lansate de Vlad Voiculescu la adresa prim-ministrului Florin Cîțu.

Foto: Facebook Ludovic Orban

Copyright © 2019 AT Video Creations