Lucian Bode susține că poliția și-a făcut treaba în cazurile Udrea și Oprescu

  Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că România trebuie să devină membru în Spaţiul Schengen, cu drepturi depline, având în vedere că a îndeplinit toate criteriile pentru acest lucru încă din anul 2011.

  Lucian Bode a declarat luni seară, că locul României este în Spaţiul Schengen.

  „România a îndeplinit toate criteriile de aderare la Spaţiul Schengen încă din anul 2011. Eu cred că acum, mai mult decât oricând, România trebuie să devină membru cu drepturi depline în Spaţiul Schengen. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, locul României este în Spaţiul Schengen”, a declarat Bode, potrivit news.ro.

  Întrebat de ce dacă avem îndeplinte aceste condiţii mai apar situaţiile în care anumiţi condamnaţi nu sunt extrădaţi imediat, Bode a subliniat că Poliţia Români şi-a făcut treaba.

  „Eu nu vreau să comentez cazurile din urmă cu mulţi ani, eu comentez ceea ce se întâmplă în această perioadă. Noi, în momentul în care primim o sentinţă definitivă şi trebuie să punem acest mandat în executare, demarăm urgent procedurile la nivel naţional, european, internaţional şi după cum aţi putut observa şi în cazul Udrea şi în cazul Oprescu, Poliţia Română, împreună cu partenerii europeni şi-au făcut treaba”, a declarat Lucian Bode.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI