Connect with us

Actualitate

Locomotivă în flăcări, vineri noaptea, în Năvodari

Published

on

Un incendiu a izbucnit, vineri noaptea, la o garnitură de tren, în Năvodari. Potrivit ISU Năvodari, o locomotivă a luat foc. Incendiul a fost lichidat şi nu au fost înregistrate victime, iar circulația feroviară nu a fost afectată.

„Pe timpul nopții s-a produs un incendiu la o locomotivă diesel (în zona compartimentului motor) a unui tren de marfă (fără încărcătură)”, se precizează într-un comunicat al ISU.

În ultimele zile, pompierii au intervenit în nenumărate cazuri de incendii produse la garnituri de trenuri. Cel mai recent a fost în 25 august, când pompierii au fost solicitați să stingă incendiul la compartimentul motor al unui tren aflat în gara Titu.  O altă locomotivă a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu două săptămâni pe ruta Bucureşti – Piteşti. În niciunul dintre aceste episoade nu au fost răniți. La sfârșitul lunii iulie, sute de persoane, între care care zeci de copii, au stat peste 24 de ore într-un tren care a plecat din Mangalia și a ajuns la destinație, în Drobeta Turnu Severin. Trenul a reuşit să plece din zona în care rămăsese blocat abia după ce au fost schimbate trei locomotive.

Copyright © 2019 AT Video Creations