Connect with us

Actualitate

PSD pierde încă un membru de partid: Liviu Pop a demisionat!

Published

on

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, a demisionat din PSD. Anunțul a fost făcut, luni seara, chiar de către fostul ministru. Pop a spus că a demisionat din PSD din cauza modului ”dictatorial” în care Gabriel Valer Zetea conduce organizația PSD Maramureș.

„Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean. Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru”, a scris luni seara pe Facebook Liviu Pop.

Fostul ministru al Educației a anunțat că a demisionat din PSD din cauza liderului PSD Maramureș, Valer Zetea, care conduce organizația într-un „mod dictatorial.” „A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară.Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș.

Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai”, a mai Pop. Fostul ministru al Educației a spus că dacă liderul PSD Maramureș va fi schimbat din funcție se gândește la o revenire

Copyright © 2019 AT Video Creations