Connect with us

Actualitate

Limbaj neadecvat din partea unui cadru didactic în timpul orelor online!

Published

on

O profesoară din Bistrița i-a șocat pe elevii care participau la cursurile online, folosind un limbaj vulgar ca să explice intriga dintr-un basm de Petre Ispirescu.

Profesoara care predă limba română la Colegiul Național Liviu Rebreanu s-a enervat că o elevă nu înțelegea despre ce e vorba în „Fata de împărat și fiul văduvei”. În timpul orei de limba română, profesoara din Bistrița își pierde răbdarea cu o elevă care se pare nu înțelesese intriga basmului cult scris de Petre Ispirescu. E momentul în care elevii au fost uimiți de felul în care le explică profesoara. „Măi Ramona, măi… Este relația de iubire, mă, Ramona. Este… Între o fată de domnitor, fata președintelui, se f… cu unul care vinde baraboi în piață”, spune vizibil iritată profesoara.

Filmarea cu Daniela Fulga, cadru didactic la colegiul bistrițean, a fost publicată pe pagina de Facebook Ziar la Negru, de unde a fost preluată și distribuită de sute de ori. Nu există deocamdată nicio reacție din partea conducerii Colegiului Liviu Rebreanu și nici a Inspectoratului Școlar Bistrița.

Copyright © 2019 AT Video Creations